Hoofdmenu

Eindelijk is het zover: de verkoopstart  2e “TOB HÜTTENGAUDÍ” op Corneliusmarkt        

                        Let op: ook beperkte zitplaatsen tickets, maar op is op en wie het eerst komt…..

Komende zondag 14 juli zal in Heerlerheide de overbekende Corneliusmarkt annex Open Podium en koopzondag gehouden. Vanaf 14.00 tot 17.30 uur vindt er een meer als gezellig entertainment gebeuren plaats met de band Tiroler Ohne Berge. Zoals bekend organiseerde zij in maart jl. een zeer geslaagde Tiroler muziekfeest in het Corneliushuis onder de benaming “TOB HÜTTENGAUDÍ”1.

Gezien het succesvolle verloop werd besloten om ook op zaterdag 28 maart 2020, onder het aansprekende motto: zijn jullie er ook weer bij, in het Corneliushuis de 2e editie te organiseren. Behalve de eigen Tiroler Ohne Berge, die Lustige Tiroler Musik voortbrengt en zorg draagt dat het met hen altijd feest is, komt er opnieuw een bekende band uit Oostenrijk naar Heerlerheide en wel de formatie Zillertal Power opgericht in 2006 en al meer als 1000 optredens hebben verzorgt. Tijdens de komende Corneliusmarkt gaat de band starten met de ticket voorverkoop van “TOB HÜTTENGAUDÍ”2.Er zijn ook, zeker voor ouderen een beperkt aantal zitplaatsen tickets, maar op is op en wie het eerst komt……

TOB oftewel “Tiroler Ohne Berge” is een Nederlandse Tiroler band uit de lage landen met haar roots in Stadsdeel Heerlerheide. Tiroler Ohne Berge bestaat uit muzikanten die allemaal uit een muzikaal gezin komen. Voor het grootste gedeelte bestaat deze band uit een combinatie van twee families. De Zerdoners zijn de kleinkinderen van de muzikanten van de “Regento Stars en “Die Lustige Dorfmusikanten” evenals ook de fam. Marcel Falize (slagwerkers bij A. Rieu. Het ontstaan van TOB komt voort uit een eenmalig optreden voor een speciale gelegenheid. Vanwege groot succes op deze avond hadden ze samen besloten om TOB op te richten. Na drie maanden hard werken hebben ze een aantal kleinere optredens kunnen verzorgen. Omdat er bij ieder optreden meerdere aanvragen kwamen, hebben ze inmiddels hun programma uitgebreid tot een volwaardig avondvullend programma.