De mannen uit Meezenbroek vertrokken gehavend richting Ingber. Trainer Henk Stawenga moest diverse posities opnieuw invullen tegen RKIVV omdat 5 spelers verstek moesten laten gaan. Ondanks dat, was het de ploeg uit Meezenbroek die vanaf minuut 1 de overhand had. De mannen uit Ingber werden terug geduwd op hun eigen helft. Ingber kwam niet onder de druk van de mannen uit Meezenbroek uit. Benjamin Feenstra was al in de eerste minuten gevaarlijk maar speelde de bal iets te ver voor zich uit waardoor de keeper van Ingber de bal kon onderscheppen.

In de 8e minuut was het al raak voor de mannen uit Meezenbroek, Ricardo Verbeucken  verloste zich van 2 verdedigers en gaf de assist op Dennis Verdonkschot, die vrij voor de keeper werd gezet. Verdonkschot op zijn beurt bleef rustig  en schoot de bal met een boogbal over de uitkomende keeper heen. De stand werd 0-1. Het spelbeeld veranderde niet, Kcc’13 was en bleef de bovenliggende partij die kans op kans creëerde. Benjamin Feenstra kreeg nog een goede kans, in de rebound schoot hij de bal  onderkant lat binnen maar de bal ging via de lat binnen kant paal weer het speelveld in. Aaron Cuvelier schoot de terugkomende bal net naast het doel .

Toch enkele minuten later was het dan weer raak, weer een assist van Ricardo Verbeucken deze bereikte het hoofd van Wesley Puts  die op zijn beurt de bal beheerst binnen knikte in de 35ste minuut. De stand werd op 0-2 gebracht in het voordeel van KCC’13.
De mannen uit Ingber kregen maar geen grip op de wedstrijd, KCC’13 bleef keer op keer gevaarlijk. In de 40e minuut werd vanuit een hoekschop de bal hoog ingebracht en was het Wouter Mannens die de bal hard inkopte, echter de keeper van Ingber keerde de bal, deze kwam op het hoofd van oudgediende Pascal Gotje, die op zijn beurt de bal hard achter de doelman kopte. De stand was inmiddels op 0-3 gebracht in het voordeel voor de mannen uit Meezenbroek . Met deze stand gingen beiden ploegen de rust in.

De tweede helft moest KCC’13 ‘berg op’ voetballen, met een stijgingspercentage van 50% begonnen de mannen uit Meezenbroek waar ze de eerste helft mee gestopt waren en dat was vol op de aanval.
Ingber voetbalde nu ‘berg af’ en werden nu af en toe eens gevaarlijk maar daar bleef het dan ook bij.
Het was KCC’13 die weer de keeper van Ingber diverse keren op de proef stelden. In de 50e minuut moest door een blessure Aaron Cuvelier het veld verlaten, in zijn plaats kwam Tom Bunting. In de 60e minuut kwam de volgende wissel, Benjamin Feenstra verliet het veld en Sebastián Wijnholds kwam binnen de lijnen . In de 63e minuut was het weer Ricardo Verbeucken die gevaarlijk werd. Nu gaf Dennis Verdonkschot de assist op Verbeucken deze passeerde 3 verdedigers en schoot met een hard schot de bal in de lange hoek, de stand werd opgeschroefd naar 0-4 in het voordeel voor KCC’13.
Verbeucken kreeg in de 67e minuut de publiekswissel en Brain Rosbender kwam binnen de lijnen . De mannen uit Meezenbroek speelden de wedstrijd zakelijk maar in de 90e minuut waren het toch de mannen uit Ingber die nog de tegentreffer maakte. Dit was dan tevens ook de eindstand.

De trainer van KCC’13  Henk Stawenga was tevreden met de 3 punten na de wedstrijd .
Je mist 5 spelers die door omstandigheden niet aanwezig konden zijn. Dan heb ik geluk dat ik posities dubbel bezet heb en zo toch een prima team kon opstellen. De jongens hebben het prima gedaan. Zeker in deze weersomstandigheden en met een heel zwaar ongelijk veld! Ik heb mijn ploeg meegegeven dat ze vroeg moesten scoren! Dat hebben ze prima gedaan met 0-3 gingen we de rust in. De tweede helft moesten we ‘berg op’ en dat kost kracht !! Maar ondanks dat, hebben we ons prima geweerd en scoorde nog de 0-4 . Dan vind ik het zonde dat we wat gemakzuchtig zijn in de eindfase en  toch nog scoorde, dat was gewoon onnodig. Maar goed! we hebben 3 punten en behouden de aansluiting bij de bovenste plekken daar ben ik tevreden over.