Hoofdmenu

SVN/BtB consultancy speelt zondag uit tegen RKVV Weltania

Na de verdiende overwinning afgelopen week op koploper Sportclub Jekerdal gaat SVN/BtB consultancy komende zondag op bezoek bij RKVV Weltania. De Oranje-witten uit Heerlen hebben net als SVN 7 punten uit de eerste vier wedstrijden, maar RKVV Weltania staat op basis van het doelsaldo net boven SVN/BtB consultancy op de ranglijst.

Vorig seizoen speelde SVN/BtB consultancy  ook in competitieverband tegen RKVV Weltania. Op het kunstgras in Heerlen sleepte RKVV Weltania in de herfst van 2018, door een late treffer, een punt uit het vuur. De eindstand was toen uiteindelijk 3 tegen 3. Op basis van de resultaten tot nu toe zou ook deze wedstrijd zomaar weer tot de laatste minuut spannend kunnen worden en dat betekent dat er voor supporters alle reden is om SVN/BtB consultancy te komen steunen op Sportpark Terworm in Heerlen. Dus hopelijk tot zondag!

Foto en tekst SVN/BtB consultancy

 (Volgend nieuwsbericht) »