Schaesberg vergeet opnieuw te scoren tegen Geleen-Zuid, 0-0 einduitslag.

Schaesberg wist vooraf dat Geleen-Zuid het als promovendus goed doet en dat het taaie tegenstander kon verwachten. Geleen-Zuid won immers hun vorige wedstrijd met 4-0 van Ceaser. Schaesberg moest na twee ongelukkige nederlagen, weer eens voor een goed resultaat gaan zorgen.

De eerste helft waren wij heer en meester op het veld, Geleen-Zuid wist niet waar het zoeken moest. Overal op het veld waren we een stapje sneller en we speelde erg goed positiespel. Veel positiewisselingen en vlot lopende aanvallen, een genot om naar te kijken. Echter vergaten we de eerste helft één ding te doen en dat is scoren. Ronald Geuskens en Erik Gerrits kregen beide een aantal enorme kansen, maar steeds was daar de doelman van Geleen-Zuid die ze op de been hielp. Wonderbaarlijk was de 0-0 ruststand.

De tweede helft scoorde we vrij snel de 0-1, maar deze werd afgekeurd wegens buitenspel. Gaandeweg de tweede helft raakte de krachten langzaam op en werden we steeds slordiger in ons spel, gevolg daarvan was dat we Geleen-Zuid daarmee gevaarlijker maakte. In de laatste 15 minuten overleefde we zelfs een aantal hachelijke momenten voor onze eigen goal, waardoor je de wedstrijd nog had kunnen verliezen. Maar dat zou zeker niet terecht geweest zijn.

Zodoende kregen we opnieuw de complimenten voor ons veldspel, maar vergeten we opnieuw onszelf te belonen. Het is de derde wedstrijd op rij, dat we niet hebben gescoord en terwijl we heel veel kansen hebben gecreëerd.

Volgende week een thuiswedstrijd op het programma tegen de nieuwe koploper van onze competitie GSV`28.