De derby tegen RKTSV blijft voor FCKW altijd speciaal

Nadat het derde elftal onder leiding van Bart Vreuls in de vroege uren al het derde van de club uit Terwinselen aan de zegekar had gebonden, deed het eerste elftal tegen de hoofdmacht dat ook: 3-5. Al na nauwelijks twee minuten stonden de gastheren op voorsprong. Een onoplettendheid in de verdediging van FCKW werd afgestraft. Het stond 1-0 voor RKTSV. De gasten uit West namen meteen het initiatief over. Bjorn Jonkers krulde op een prachtige manier de gelijkmaker binnen. Na rust stoomden de blauwgelen door. Benedict Vloeberghs en Boy Warnas tilden via mooie aanvallen de tussenstand naar een verdiende en terechte voorsprong: 1-5. In de slotfase werd het nog 3-5 door matig verdedigen van FCKW. Feit is dat de mannen van Ray Eygelshoven prima mee bovenaan staan in de vierde klasse B. Met de kans dat ze ook nog de eerste periodetitel kunnen pakken, presteren zij zeker naar behoren.