Hoofdmenu

KSV Simson Landgraaf sluit af met 42-0 overwinning

KSV Simson Landgraaf won haar laatste thuiswedstrijd in de Play Off van de Oberliga, afdeling Rheinland met liefst 42-0. Van vreugde was echter nauwelijks sprake, wél van ergernis.
Voor een echte wedstijd heb je gelijkwaardige tegenstanders nodig. Germania Krefeld verscheen echter met een onthutsend zwakke ploeg in sporthal De Baneberg. Sterker nog Krefeld kon niet eens de reglementair minimaal vereiste negen worstelaars op de mat brengen. Reglementaire betekende dit al voor de start een 50-0 overwinning voor Simson.

Omdat men verplicht is de partijen toch te worstelen werd de wedstrijduitslag 42-0.
Zwaargewicht Iman Bahramsari won, na 2.29 minuten ,op touché van Nigel Weber: 5- 0. In de 61 kg klasse vrije stijl zegevierde Adam Al Kandoussi op punten van Emil Gozalov: 1-0. Landgravenaar Rochel Gumuljo won in de 98 kg klasse Griek-Romeins op technisch overwicht van Tolga Alkan: 4-0. In de 66 kg klasse Grieks Romeins won langjarig clubsporter Alex Paulanyi met 5-0 door de opgave van tegenstander Abdul Magomadov. Een soortgelijk scenario in de 86 kg vrij stijl, waar Moein Mohseni met 5-0 won, door opgave van Jure Cubelic.

In de 75 kg vrije stijl won de Engelse kampioen George Ramm met 2-0 van Dieter Tschierschke. Luka Quaedvlieg, Nasir Safi, Jeffrey Hanssen en Islam Korigov kregen de vijf punten cadeau, bij gebrek aan een tegenstander.

Archieffoto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno