Hoofdmenu

LENTE IN ELSLOO Deze excursie gaat niet door ivm samenscholingsverbod tot 1 juni

Op zaterdag 28 maart maakt IVN Kerkrade een lente-excursie door de bossen bij Elsloo onder leiding van Olaf Op den Kamp.
De bossen tussen Elsloo en Bunde behoren tot de mooiste voorjaarsbossen van Limburg. Tijdens een middag-excursie gaan we op zoek naar de prille voorjaarsflora. In het Elsloo-er bos moet dat lukken, er komen veel verschillende soorten voor, diverse soorten viooltjes, Vingerhelmbloem, beide soorten goudveil, sleutelbloemen en algemenere soorten als Speenkruid, Bosanemoon en Muskuskruid. Kom mee, leer en geniet van de voorjaarsflora..
Aanvang: 12.30 uur vanaf parkeerplaats Continium, Hambosweg te Kerkrade (carpoolen) of om 13.00 uur vanaf parkeerplaats Kasteel Elsloo.

Foto Olaf Op den Kamp.

 « (Vorig nieuwsbericht)
(Volgend nieuwsbericht) »