Hoofdmenu

Inwoners Kerkrade winnen 225.000 euro bij Postcode Loterij  

 

Geen feestelijke prijsuitreiking, wel verraste winnaars

Een grote verrassing voor negen deelnemers van de Postcode Loterij in Kerkrade. Op hun postcode 6467 BP (straat: Winricusstraat) is de PostcodeStraatprijs gevallen in de februaritrekking van de Postcode Loterij. Vanaf 1 februari wordt 100 dagen lang elke dag een Straatprijs bekendgemaakt

Gaston blijft even thuis
Gewoonlijk reikt Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld de PostcodeStraatprijs uit. Die feestelijke uitreikingen slaat de loterij voorlopig echter over vanwege de voorschriften rond het coronavirus. De winnaars uit Kerkrade zijn door Gaston verrast middels een videogesprek. De winnaars reageerden enthousiast.

De volgende bedragen zijn gewonnen:
- 50.000 euro (1 winnaar)
- 25.000 euro (6 winnaars)
- 12.500 euro (2 winnaars)

Onder de winnaars van deze Straatprijs is tevens een auto verloot.

Winnaar Silvio weet wel raad met zijn prijs: “Ik ga mijn vrouw verassen met iets leuks.”

Ook winnaars Michel en Natacha reageren verrast verrast: “We gaan op vakantie zodra het kan.”

Wendy vertelt enthousiast: “Nu kunnen we eindelijk een nieuwe auto kopen!”

100 dagen samen winnen 
Vanaf 1 februari tot en met 10 mei 2020 maakt de Postcode Loterij iedere dag een postcode bekend waar een PostcodeStraatprijs op is gevallen. Opgeteld zijn dat 100 Straatprijzen in 100 dagen tijd. De meeste winnaars ontvangen 25.000 euro per lot, omdat zij met de StraatprijsVerdubbelaar meespelen. Anders is het winnende bedrag 12.500 euro per lot. Op deze pagina ziet u hoe de verdeling van de PostcodeStraatprijs werkt.

Alle uitslagen zijn terug te vinden op de uitslagenpagina van de Postcode Loterij.

Archief Foto  Roy Beusker(Volgend nieuwsbericht) »