Hoofdmenu

Nacht van Gulpen 2020 afgelast‼️

 

Naar aanleiding van de verspreiding van het Coronavirus en de nieuwe maatregelen die door de Nederlandse overheid zijn afgekondigd ter voorkoming van de verdere verspreiding van het Coronavirus, hebben wij als organisatie Nacht van Gulpen helaas moeten besluiten om de 44e Nacht van Gulpen, de 9e Neubourg tocht en de 5e Mini Nacht in het weekeinde van zaterdag 20 juni 2020 en zondag 21 juni 2020 af te gelasten.

Ook de andere activiteiten rondom de Nacht van Gulpen 2020 gaan uiteraard niet door.

We hebben de optie bekeken of verplaatsing van het evenement naar een later tijdstip in het jaar mogelijk zou zijn. Helaas is dit niet mogelijk.

Voor ons als organisatie staat de veiligheid van al onze deelnemers, medewerkers en bezoekers op de allereerste plaats. De belangrijkste reden om De Nacht van Gulpen, de Neubourg tocht en de Mini Nacht af te gelasten is dat wij de veiligheid niet kunnen waarborgen en besmettingsgevaar willen voorkomen.

Het afgelasten van De Nacht van Gulpen, de Neubourg tocht en de Mini Nacht was een moeilijk en pijnlijk besluit. Het is de eerste keer in onze geschiedenis dat deze tochten niet kunnen doorgaan.

Deelnemers die zich reeds hebben ingeschreven en betaald hebben ontvangen hun inschrijfgeld terug.

Tekst en Foto Nacht van Gulpen 2020(Volgend nieuwsbericht) »