Hoofdmenu

Besluit om samen te gaan zingen waardering voor hun eerdere optredens

Duo Sám Smits & Stan Peters gaan ‘Tieëke zinge’        

                               

Sám Smits en Stan Peters zijn geen onbekenden in de Limburgse artiestenwereld. Sám, 22 jaar, woont in Hoensbroek, heeft een eigen bedrijf en heeft meerdere nummers uitgebracht. Daarnaast is hij de eigenaar van een van de bekendste talentenjachten uit de Parkstad: ‘Parksjtad Leedjes Konkoer’. Stan, 25 jaar, woont in Heerlen, is werkzaam als docent en staat inmiddels al 10 jaar op het podium. Hij heeft meerdere cd’s uitgebracht en eigen theatervoorstellingen gespeeld. Daarnaast is hij bekend van het duo Clara Zoerbier & Maria Prumpeler. ‘Tieëke zinge’ is ontstaan nadat de heren tijdens de coronacrisis samen belangeloos zijn gaan optreden bij zorginstellingen, evenals vele Limburgse collega’s die eveneens bij verpleeghuizen belangeloos optraden. Ook zij droegen zorg voor een opperbeste muzikale stemming.

Sám Smits en Stan Peters brachten dientengevolge dan ook een zeer gewaardeerde muzikale aubade voor bewoners van o.m. Ter Eyck en Icarus Heerlerheide en De Regenboog in Heerlen (Meezenbroek). Hun optredens waren dan ook hartverwarmend en zelfs emotioneel, gezien de moeilijke (Corona)-periode. Met één woord als prachtig te omschrijven. Voor de zangers rest dan ook een geweldig dankjewel.

Het samen zingen werd zo gewaardeerd dat de heren besloten om zich samen te pakken. Samen zingen zij met jong én oud de mooiste liedjes van vooral toen maar ook van nu. Nederlandse, Engelse, Duitse, Franse en Limburgstalige ballades en uptempo nummers. Van Sjef Diederen tot Corry Konings, van Gerard Joling tot André Hazes, van Andrea Berg tot Helene Fischer en natuurlijk hun eigen bekende liedjes. Gezien dit door hen te brengen repertoire mag overduidelijk blijken dat zij muzikaal van alle markten thuis zijn.

 

 

Het duo is inmiddels gestart met een promotour. Ze zijn te boeken voor iedere festiviteit, ook op afstand in de corona periode. Op kleine feestjes of op grote feesten; de heren zorgen ervoor dat u met ze mee kunt zingen.

Voor meer informatie: info@sam-stan.nl of  06- 55 97 08 56 (Sám) 06- 46 47 50 74 (Stan). Doen dus.

Foto’s: nieuw duo Sam en Stan en een foto van live optreden in Heerlerheide.

 

 (Volgend nieuwsbericht) »