Hoofdmenu

Aangepaste activiteiten bij Vasteloavend Landgraaf 2020-2021

 

 Een update over de mogelijke activiteiten in het carnavalsseizoen 2020-2021. Gezien de huidige situatie rond corona zullen er komend seizoen aangepaste activiteiten plaatsvinden.

In overleg met alle carnavalsverenigingen, aangesloten bij Stichting Stuurgroep Carnavalsorganisaties Landgraaf, worden komend seizoen geen proclamaties en abdicaties georganiseerd. Komend seizoen zal als overbruggingsseizoen dienen en alles schuift door naar het seizoen 2021-2022.

De opening van het seizoen 2020-2021 zal wel op 11-11 plaatsvinden bij de Bok op de markt. Mogelijk vinden er gedurende het seizoen nog een aantal activiteiten plaats in aangepaste vorm met inachtneming van de voorschriften. Welke dit zijn en de wijze waarop zal later bekend worden gemaakt.

Wij als vereniging hebben helaas deze buitengewone besluiten moeten nemen in deze, voor ons allen, moeilijke tijd en hopen spoedig beter te kunnen berichten!(Volgend nieuwsbericht) »