Hoofdmenu

Zondag 20 december geen verkoop kerststollen bij de Weltermolen.

 

De belofte dat we komende zondag, 20 december, weer kerststollen zouden verkopen kunnen we jammer genoeg niet nakomen. Vanwege de aangepaste Corona maatregelen mogen we zondag geen stollen e.d. verkopen.

Afgelopen zondag is met veel plezier bij de Weltermolen kerststollen, stroop en maretak verkocht. Het was weer een geweldige happening. We hadden de tafels mooi aangekleed en “Beppie” herinnerde iedereen eraan dat er anderhalve meter afstand gehouden moest worden. Iedereen maar ook iedereen heeft zich er prima aan gehouden. Er is over deze dag maar een negatief punt te melden en dat is dat we véél te weinig kerststollen hebben gebakken. Om 12.00 uur zijn we met de verkoop gestart en om 13.00 uur waren alle kerststollen weg. We vonden het natuurlijk heel jammer voor iedereen die na één uur gekomen is en nog graag een kerststol wilde.

Wij hopen dat je hiervoor begrip op kunt brengen en wensen je ook zonder de Bakkes kerststollen een hele fijne Kerstmis en beloven dat we volgend jaar voldoende kerststollen zullen bakken zodat iedereen die dit wil een kerststol kan kopen.

Foto ´t bakkes va Welte in de Loorenhof