Hoofdmenu

Nieuw bij Wolfs-Knops Notarissen online gratis infoavond over erfrecht en het levenstestament!

 

Nieuw: U kunt nu ook van thuis uit online een lezing volgen! Ook tijdens deze online lezing kunt u vragen stellen die direct worden beantwoord.

Tijdens de lezing wordt uitgebreid ingegaan op:

  • Het erfrecht
  • De voordelen van een testament (o.a. vermindering van de eigen bijdrage als u in een verzorgingstehuis terecht komt en besparing van erfbelasting!)
  • Het levenstestament (wat gebeurt er als u ernstig ziek wordt, gaat dementeren of om andere redenen tijdelijk of langdurig niet meer in staat bent om uw eigen belangen te behartigen? Wie regelt dan uw financiële en medische zaken? Wilt u een euthanasieverklaring en/of medisch behandelverbod?)

Op deze avond wordt u bijgepraat over de laatste stand van zaken en krijgt u tips om te voorkomen dat u uw vermogen moet “opeten” wanneer u in een verpleeg of verzorgingstehuis terecht komt en hoe u eenvoudig erfbelasting kunt besparen.
Kortom een inspirerende avond die u niet mag missen en u veel kennis zal opleveren! De lezing zelf duurt ongeveer 1,5 uur. Na de lezing is er volop gelegenheid om vragen te stellen.

Tijdens deze avond zullen wij strikt letten op uw veiligheid en zullen wij vanzelfsprekend voldoen aan de voorwaarden die de overheid heeft gesteld ter bestrijding van het Corona virus.

Gratis testament check up na de lezing! Na de lezing kunt u uw huidige testament(en) door ons laten nakijken. U hoort dan binnen een paar minuten of de akte nog “goed” is.

Aanmelden voor gratis info avond erfrecht en levenstestament

(alle velden zijn verplicht in te vullen)

Ik meld mij graag aan voor de volgende info-avond:

Dit is een online lezing. U kunt eenvoudig van thuis uit de lezing volgen, zonder bijeenkomst in Auberge de Rousch. Na aanmelding ontvangt u van ons een mailbericht met een link, waarop u enkel hoeft te klikken vóór aanvang van de lezing. U hoeft geen extra programma te downloaden. Heel eenvoudig dus!

Er volgen meer info-avonden. Kijk regelmatig op onze website voor nieuwe data.

Ik heb kennis genomen van de info-avond

Via de krantVia de radioAnders, namelijk:

Tempsplein 25
6411 ET Heerlen
Telefoon: 045 – 571 94 30
Fax: 045 – 571 78 03
E-mail: notarissen@wolfsknops.nl
Parkeergelegenheid bevindt zich aan de achterzijde van het kantoor.

Foto Wolfs-Knops Notarissen