Toon Hermans Huis Parkstad verwarmt harten met SOUP TO go ON

 

Dat 2020 voor vele sectoren een bijzonder zwaar jaar is, mag geen nieuws meer genoemd worden. Ook bij Toon Hermans Huis Parkstad ging een streep door de kalender met eigen jaarlijks terugkerende fundraising activiteiten.Door deze evenementen is het team van het inloophuis – voor mensen met kanker en hun naasten –  ook buiten de muren van het monumentale Huis de Luijff in hartje Heerlen zichtbaar. Zodat meer inwoners van Parkstad kennis kunnen maken met wat Toon Hermans Huis Parkstad voor hen kan betekenen.

“Binnen Toon Hermans Huis Parkstad wordt er vanuit een positieve instelling gehandeld en in 2020 hebben ook wij een goede training gehad in omdenken. Dus met een reeks activiteiten die in de soep liepen, konden wij er alleen nog maar zelf een lekkere soep van maken”, aldus directeur Armand Winthagen.

Vanuit deze gedachte ontstond het idee voor SOUP TO go ON.  Ook in de naam van het evenement vergeten we niet onze naamgever Toon Hermans op een creatieve manier een plaats te geven. SOUP TO go ON geeft ook aan waar deze actie mede om draait. Koop jij een kop soep bij een van de deelnemende ondernemers, dan help je hiermee zowel de ondernemer als Toon Hermans Huis Parkstad met een financiële bijdrage. Zodat beiden door kunnen gaan in deze roerige tijd.

In de gemeenten Heerlen, Landgraaf, Simpelveld en Voerendaal werken we samen met een lokale horecaondernemers om een lekkere kop SOUP TO go ON aan te kunnen bieden. We mogen daarbij rekenen op steun van Makro Nuth en Sligro Heerlen voor een bijdrage in de ingrediënten en verpakkingsmateriaal.

SOUP TO go ON

Zaterdag 12 december 2020

12.00 – 15.00 uur

4,50 euro per portie soep

Vooraf reserveren verplicht.

Kijk op de Facebook en Instagram van Toon Hermans Huis Parkstad over reserveringsdetails.

Deelnemende ondernemers zijn BAM Brood en Meer (Heerlen), de SkyLounge (Landgraaf), Het Biechthuis (Simpelveld) en Grand Café Klumme (Klimmen).

Foto Toon Hermans Huis parkstad

Geef een reactie