ENTHOUSIASME VOOR WDZ BOOTCAMP IS GROOT
De WDZ bootcamp op zondagmorgen is een groot succes en gaat door zolang het buiten nog enigszins kan. Komende zondag gaan we weer aan de slag. Misschien is het voor sommigen nog niet helemaal duidelijk, wat is dat eigenlijk een bootcamp?
Bootcamp is van origine een spierversterkende trainingsmethode die door het Amerikaanse leger is ingevoerd. Soldaten werden op zeer intensieve wijze in korte tijd getraind met het materiaal wat op dat moment voor handen was. Het doel was om op een zo efficiënt mogelijke manier snel resultaat te boeken.
Een bootcamp wordt uitgevoerd in teamverband onder professionele begeleiding van een fitnessinstructeur (Jesse). Het doel is om de kracht en uithouding te verbeteren door intense groepstrainingen gedurende een uur. Door het teamverband sporten de deelnemers intenser dan ze individueel zouden doen, zodat de efficiëntie van de training verhoogd wordt.
De resultaten zijn bij de deelnemers al goed merkbaar. Dus aarzel niet en join the family. Gezien de corona maatregelen is inschrijven wel verplicht. Deelname is gratis voor leden en niet-leden van WDZ.
Kijk voor inschrijven op https://www.vvwdz.nl/

Foto Rk vv WDZ

Geef een reactie