Toolnation sponsor van de Amstel Gold Race

 

Valkenburgse ondernemers gaan samenwerking aan met wielerklassieker

 

 Toolnation en de Amstel Gold Race gaan voor de editie 2021 een samenwerking aan. Het bedrijf met roots in Valkenburg en een webshop die meer dan 250.000 artikelen levert aan klanten in geheel Europa zal in 2021 sponsor zijn van zowel de Amstel Gold Race op zondag 18 april als de Toerversie Amstel Gold Race, die zaterdag 11 september verreden gaat worden.

 

“We zijn zeer blij met de toezegging van deze Valkenburgse ondernemers. Het is daarmee ook de eerste keer dat een bedrijf met zo een nadrukkelijke basis in Valkenburg sponsor wordt van de Amstel Gold Race. Dat maakt deze samenwerking natuurlijk extra speciaal”, zo zegt koersdirecteur Leo van Vliet.

“We zijn de laatste jaren enorm groeiende. Recent heeft er bij Toolnation wederom een uitbreiding plaats gevonden in de vorm van een nieuw warehouse op een unieke locatie gelegen naast de A2 aan Maastricht Airport.  Het nieuwe distributiecentrum is een A+++ energieneutraal en duurzaam gebouw. Groen is de kleur van Toolnation en dat groen is zeker nodig in de tijd waarin we leven. Amstel Gold race is een mooi medium om dat uit te dragen. Zeker omdat er vele fietsliefhebbers jaarlijks gebruik maken van de mooie groene omgeving rondom Valkenburg. Een regio waar we als ondernemers trots op zijn en die we moeten koesteren en bewaren voor het nageslacht. Daarbij hoort niet alleen groen ondernemen maar ook bewust gebruik maken van de natuur en infra door bijvoorbeeld fietsen”, aldus Daniel en Raymond Gelders, directeuren van Toolnation.

Toolnation dat een onderdeel is binnen de Handelsonderneming Dirks BV kent zijn oorsprong sedert 1977 in Valkenburg. Opgericht door de familie Dirks en nu geleid door de 2e generatie Daniel en Raymond Gelders is Toolnation online niet meer weg te denken in Europa. De webshop van Toolnation levert ruim 250.000 artikelen aan klanten in geheel Europa en soms ook daarbuiten. Naast de Nederlandse webshop heeft is Toolnation inmiddels actief met eigen webshops in België, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Andere landen zullen op korte termijn volgen.

Het bedrijf heeft de laatste jaren een enorme groei doorgemaakt in binnen en buitenland. Voor zowel de professionele eindgebruiker als de semi-professional is er genoeg te vinden online. Met een erg ruim assortiment met o.a. elektrisch handgereedschap, hout-, steen- en metaalbewerkingsmachines, tuingereedschap- en machines, transport- en opslagmiddelen, meetapparatuur, rioolapparatuur, bevestigingsmaterialen, accessoires en nog veel meer is de keuze reuze.

Amstel Gold Race en Toerversie Amstel Gold Race. Afgelopen week kreeg de organisatie toestemming de Amstel Gold Race en Amstel Gold Race Ladies Edition op zondag 18 april te organiseren. Vanwege de maatregelen tegen Covid-19 is er geen publiek aan het parcours toegestaan. De NOS zal de hele live verslag brengen van de wedstrijden voor heren én dames. Er werd in een eerder stadium al besloten de Toerversie Amstel Gold Race te verplaatsen naar zaterdag 11 september. Voor meer informatie ga naar www.amstelgoldrace.nl

Foto’s Amstel Gold Race

 

 

Geef een reactie