Nadat de geplande oefenwedstrijd van afgelopen dinsdag geen doorgang kon vinden in verband met het noodweer, werd de wedstrijd vanavond alsnog gespeeld op het terrein van LHC. Roda JC was zeven keer trefzeker op het sportpark aan de Anselderlaan.
Na acht minuten spelen werd Mart Remans onderuit gehaald, waarna de bal op de stip ging. Niek Vossebelt bleef kalm en zette Roda JC op een 0-1 voorsprong. Na twintig minuten spelen werd testspeler Hans Anapak noodgedwongen vervangen voor Jimmy Vijgen na een blessure. Even later belandde een voorzet van Jamil Takidine (testspeler) op het hoofd van Garcia Lukombo, zijn inzet ging net over.

Een dikke vijf minuten voor het rustsignaal werd een inzet van jeugdspeler Beckx van de lijn gehaald. Op slag van rust verloor diezelfde Beckx de bal vlak voor de eigen zestienmeter, waarna de aanvallers van LHC de bal tegen de touwen werkten. Die voorsprong duurde niet lang. Aan de andere kant van het veld maakte Vossebelt zijn tweede van de avond. Rust: 1-2.

Na rust verschenen tien andere gezichten aan de aftrap. Patrick Pflücke had niet lang nodig om ook zijn doelpunt mee te pikken. Na een redding op de inzet van Vijgen wist de Duitse middenvelder de 1-3 tegen de touwen te werken. Vijf minuten later scoorde Pflücke zijn tweede van de avond. Hij knikte bij de tweede paal een voorzet van Vijgen binnen. Na ruim een half uur spelen schoot Vijgen zelf de vijfde treffer van de avond tegen de touwen. Slechts drie minuten had Jimmy Vijgen nodig om als derde Roda-speler zijn tweede doelpunt van de avond binnen te tikken. De snelle buitenspeler tikte de bal over de doelman en bracht de score op 1-6.

Vlak voor het eindsignaal maakte Goppel de zevende en laatste treffer van dit duel. Hij bepaalde hiermee ook de eindstand in Eygelshoven.