Officiële opening nieuwe Albert Heijn Landgraaf. Om 11:00 uur knipten medewerkers Luc en Carla samen het lintje door. Ook wethouder Stijn Kropman was hierbij aanwezig.

Landgraaf, 18 juni 2024 – Vandaag werd de nieuwe Albert Heijn aan de Markt 6 in Landgraaf feestelijk geopend door supermarktmanager Ger Gootzen en zijn team. Om 11:00 uur knipten medewerkers Luc en Carla het lintje door. Ook wethouder Stijn Kropman was hierbij aanwezig. De supermarkt was tot voor kort gevestigd aan de Prinssenstraat 52. De nieuwe winkel omvat bijna duizend vierkante meter en het assortiment is enorm uitgebreid. Er is nog meer aandacht voor vers, gemak en voordeel.

 


Veel klanten waren benieuwd naar de nieuwe winkel en kwamen meteen een kijkje nemen. Het was gezellig druk. De verbouwing van het pand aan de Markt 6 werd zoveel mogelijk circulair uitgevoerd en ook is de supermarkt energiezuinig. Alle koelingen worden afgedekt, overal hangt ledverlichting en gas wordt niet gebruikt. “Onze nieuwe winkel is echt prachtig en iedereen reageert dan ook erg enthousiast”, vertelt supermarktmanager Ger Gootzen trots.  Vlak voor sluiting van de oude winkel gaf Albert Heijn Landgraaf de overgebleven voorraad verse producten en diepvries aan de voedselbank. “Heel fijn dat we deze organisatie hiermee extra konden ondersteunen”, aldus de supermarktmanager.  Albert Heijn Landgraaf is op maandag tot met zaterdag geopend van 8:00 tot 21:00 uur en zondag van 9:00 tot 19:00 uur. De winkel beschikt over ruime parkeergelegenheid en klanten parkeren gratis.

De fraaie entree van Albert Heijn Landgraaf. 

 

 

Tekst en foto’s: Albert Heijn