Foto: Kamila Kovacs

Dit weekend staat Heerlen in het teken van muziek, dans en gezelligheid. Het evenement, dat elk jaar duizenden bezoekers trekt, biedt ook dit jaar weer een divers programma met optredens van zowel nationale als internationale artiesten.

Foto: Kamilla Kovacs

Het optreden van Bilal Wahib, zijn energieke performance wist het publiek, bestaande uit zowel jongeren als ouderen, helemaal mee te slepen. De sfeer was heel gezellig; iedereen was aan het dansen en zingen. Het plezier en de energie waren duidelijk voelbaar en er werd veel gelachen.

Maar Bilal Wahib was slechts één van de vele artiesten die dit jaar op het podium staan. ParkCity Live biedt een uitgebreid programma met een breed scala aan muzikale stijlen. Van pop tot dance, er is voor ieder wat wils. Naast de muziek zijn er ook diverse andere activiteiten en programma’s die het festival een extra sfeer geven. Denk aan trouwen voor een dag, spelletjes en foodtrucks met een ruime keuze aan heerlijke gerechten.

De vibe op het festivalterrein is uniek. Het is een plek waar mensen samenkomen om te genieten van goede muziek, lekker eten en elkaars gezelschap. Of je nu komt voor de muziek, de gezelligheid of gewoon om een geweldige tijd te hebben met vrienden, dit festival biedt het allemaal. Het feest is nog lang niet voorbij, dus geniet van de vele optredens en activiteiten die nog op het programma staan.

Tekst en foto’s Kamilla Kovacs