Wij weten niet hoe het komt maar als SVN/BtB Consultancy bij BMR moet spelen hebben ze het grootste probleem om hier punten weg te slepen.

Het gras was groen maar daar was dan ook alles mee gezegd, het leek wel een betonvlakte waarop werd gespeeld. SVN liet zich meeslepen in het spel van BMR die de lange bal naar voren hanteerde en daar op een ingeving van Caelen wachtte. Halverwege de eerste heft kwam BMR verdiend op voorsprong en wij konden blij zijn dat wij met maar een 1-0 achterstand gingen rustten.

Na rust kwam SVN iets beter in zijn spel en na een blunder van de doelman van BMR scoorde Mitchell Mertens de 1-1, maar nog geen 5 minuten later lag de bal achter doelman Tim Mohnen in het net. Een vrije trap van circa 17 meter werd Tim fataal en de stand was 2-1. Wilde SVN bijna zeker zijn van winst van de tweede periode moest er minimaal gelijk gespeeld worden en wederom een vrije trap, maar nu van SVN-er Jasper Braad, zorgde ervoor dat de stand gelijk getrokken werd, 2-2. In de resterende minuten hadden beide ploegen de winst nog naar zich toe kunnen trekken maar het bleef 2-2.

De wedstrijd tegen Centrum Boys op zondag 28 april kan de kers op de taart worden voor SVN/BtB Consultancy maar eerst zullen de mannen van Dennis Voorst

Maandag 22 april moeten aantreden uit bij Leonidas/Wolder.