Hoofdmenu

Zilver voor Simson talent Imre Baar op Internationaal Paastoernooi De Halter

 

 

 

 

Het  Paastoernooi bij De Halter in Utrecht. Met 632 deelnemers uit 99 verenigingen voor jeugd van 6 t/m 20 Jaar – meisjes en jongens – is dit een van de grootste worsteltoernooien van Europa. Jongens worstelen Grieks Romeinse stijl en meisjes vrije stijl. Voor KSV Simson Landgraaf namen Imre Baar (12 jaar) in de 42 kg klasse en Celeste Becholz (10 jaar) in de 39 kg klasse deel. Beide jeugdtalenten werden gecoached door Jessica Blaszka, Nederlands meest succesvolle worstelvrouw uit de geschiedenis. De trainingen en wedstrijdtips van Blaszka sorteerden effect, want Imre Baar reikte in de 42 kg klasse van het internationale toptoernooi tot een schitterende tweede plaats.

 

Foto’s geleverd door Torena Publiciteit(Volgend nieuwsbericht) »