ABS BECKERS & MULDER CUP 2019 WAS GEWELDIG!!!!

 

Afgelopen zaterdag was het dan eindelijk zover. De 12e editie van de ABS Beckers & Mulder Cup. Het voetbaltoernooi voor de allerjongste jeugd in de regio. Het was stralend zonnig weer en de zon zou de rest van de dag ook niet meer verdwijnen. Dus geweldig zomerweer in april. Liefst 18 verenigingen hadden met 49 teams voor dit toernooi ingeschreven.  

Op één team na full house en dat is gewoon een geweldig resultaat. Het was dan ook een drukte van jewelste op Park ter Waerden, want  heel wat trainers, leiders, vaders, moeders, opa’s en oma’s  vergezelden de vele spelertjes.

 

 

In de ochtenduren waren de JO7, JO8 en JO9 teams  aan de beurt. Het ochtendprogramma, 30 teams streden in 6 poules voor de winst en de felbegeerde bekers, begon precies om 9.30 uur en het toernooi  verliep op rolletjes. Het ging er allemaal uiterst sportief aan toe en zonder blessures. Extra speeltijd was dan ook niet nodig. De laatste wedstrijden waren volgens planning dan ook stipt om 12.00 uur afgelopen.  Na wat telwerk kon overgegaan worden naar de prijsuitreiking. Er waren op deze mooie dag eigenlijk alleen maar winnaars. Alle kinderen mochten uit handen van William Beckers , directeur eigenaar van Jeugdhoofdsponsor ABS Beckers & Mulder Autoherstel afhankelijk van de behaalde plaats een heel mooie gouden, zilveren of bronzen herinneringsmedaille in ontvangst nemen en voor de nummers 1,2 en 3  in elke poule was er een fraaie beker. Er was ook nog een Fairplay prijs. Aan het eind van het toernooi gaven de scheidrechters en leden van de organisatie aan welk team voor deze sportiviteitsprijs in aanmerking kwam. Zo ging b.v. deze prijs in de JO8 categorie naar SVN BtB JO8-1 en de spelers van dit team mochten allemaal uit handen van William Beckers een heuse wedstrijdbal in ontvangst nemen.

In de middaguren waren de jongens en meisjes van de JO10 en de JO11 aan de beurt. 19 teams speelden in 4 poules voor de prijzen. Ook dit toernooi verliep zonder problemen en kon ook volgens speel- en tijdschema afgewerkt worden. De teams mochten na afloop met een tevreden gezicht de gewonnen en verdiende prijzen in ontvangst nemen.  Een volledige overzicht van alle deelnemers en prijswinnaars kunt u zien door HIER te klikken.

De toernooiorganisatie mag terugblikken op een geweldig en geslaagd toernooi met heel  veel mooi weer.

UOW ’02 bedankt alle deelnemende verenigingen, spelertjes, trainers, begeleiders, toeschouwers, alle vrijwilligers, de EHBO-ers van de EHBO Vereniging Heerlen, de toernooiorganisatie en last maar zeker niet least  onze Jeugdhoofdsponsor ABS Beckers & Mulder Autoherstel voor hun komst, aanwezigheid en inzet. Zij allen hebben ervoor gezorgd hebben, dat we op deze paaszaterdag hebben mogen genieten van een schitterend jeugdtoernooi. Tot slot ook veel dank aan Fotograaf Lucho Carreno voor het maken van weer heel veel sfeerbeeldjes. UOW ’02 hoopt iedereen en mogelijk nog  meer geïnteresseerden volgend jaar op de 13e editie op paaszaterdag 11 april 2020 weer te mogen begroeten. Tot volgend jaar!!!!

De foto’s in dit artikel zijn zoals gezegd, gemaakt door Foto’s®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

. Meer foto’s van Lucho zijn te bekijken via onderstaande links en geven een prachtig beeld van deze weer heel leuke en gezellige ABS Beckers & Mulder Cup 2019.

DEEL 1 : voor meer foto’s klik op deze link.

DEEL 2 : voor meer foto’s klik op deze link.

DEEL 3 :voor meer foto’s klik op deze link.

DEEL 4 : voor meer foto’s klik op deze link.

 

Tekst ABS Beckers & Mulder Cup 2019./UOW ’02

Geef een reactie