Hoofdmenu

HC Nova dames 1 – MHC Hoco dames 1

 

 

Zondag stond de wedstrijd tegen Hoco op het programma. Een belangrijke wedstrijd voor ons want we stonden met punten gelijk op de 2e plaats en dus was vandaag een bepalende dag voor het verdere verloop van de competitie.

 

We begonnen niet sterk en kregen al vrij snel een strafcorner tegen die HOCO middels een mooie tip-in wist binnen te schieten. 0-1 achter. Na de snelle achterstand waren we nog steeds niet helemaal wakker en kregen we al snel nog een goal tegen. HOCO zetten hele hoge druk en het was moeilijk om hier onderuit te hockeyen. HOCO wist de bal te onderscheppen en de bal voor te geven waardoor er wederom met een tip-in gescoord werd. Met een 0-2 achterstand op het scorebord werden we wakker geschut en gingen we beter hockeyen. We kregen flink wat strafcorners die we helaas niet wisten te benutten. Na wat kansen aan beide kanten was de ruststand 0-2 in het voordeel van HOCO.

We begonnen scherp aan de 2e helft en creëerde al snel veel kansen en versierde menig strafcorner, waaruit we jammer genoeg niet wisten te scoren. Na een goed uitgespeelde aanval belandde de bal in de cirkel, de keeper van HOCO haalde Noa onderuit wat resulteerde in een strafbal die Malou mooi in het hoekje wist te pushen. Eindelijk 1-2! Hierdoor kregen we er meer geloof in, alles was nog mogelijk en gingen we weer vol op door met aanvallen om snel de gelijkmaker te maken. Wederom volgde er veel strafcorners die we ook niet wisten te benutten.

Middels een mooie aanval over rechts met Kaja die goed opliep en de bal op het juiste moment paste naar Elin maakte we eindelijk de gelijkmaker. 2-2! Met nog 7 minuten op de klok was het alles op niets. We bleven aanvallen wat uitliep in Laura die de bal onderschepte op de middellijn. Met een mooie solo actie en veel tegenstanders die mooi gepasseerd werden wist Laura de bal prachtig in de linkerhoek te slaan. ‘Man of the match’ kan je wel stellen. Dit was dan ook de eindstand, 3-2!!

Volgende week spelen we uit tegen Berkel-Enschot wat wederom een hele spannende wedstrijd beloofd te worden. We zijn vastberaden op de 3 punten mee naar huis te nemen.

Foto’s®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

voor meer foto’s klik op deze link.

 

 

 « (Vorig nieuwsbericht)
(Volgend nieuwsbericht) »