Hoofdmenu

Rkvv Sportclub’25 Uitermate trots!

Het voetbalseizoen 2018-2019 voor Sportclub’25 1 is ten einde. Het was een geweldig seizoen waarin menig mijlpaal is bereikt door het elftal van Pedro Ricksen. De absolute beloning, promotie naar de 1ste klasse mocht helaas net niet zo zijn. Tijdens de absolute finale tegen RKSV De Ster 1, was het de gastenploeg die met een 0-1 overwinning aan het langste eind trok. We feliciteren De Ster dan ook van harte met de promotie, en wensen ze veel succes komend seizoen!

The day after overheerst echter het gevoel van trots! We kunnen uitermate trots zijn op de prestaties van dit seizoen, als vereniging hebben we ons geweldig op de kaart gezet en unieke prestaties geleverd. De wedstrijd tegen De Ster was een finale die je wil meemaken als voetballer, dat zijn de unieke cadeautjes waarvoor je voetballer wordt. Geknokt maar helaas verloren, echter wel met opgeheven hoofd het veld kunnen verlaten! Volgend jaar gaan we vol frisse moed starten aan een nieuw seizoen in de 2de klasse, wat gezien de degradaties en promoties in de regio een prachtige competitie belooft te worden.

Team foto Sportclub’25

Een groot woord van dank aan alle supporters die gisteren de moeite genomen hebben om de finalewedstrijd te bezoeken, het was een geweldige ambiance op ons sportcomplex. Uiteraard een nog groter woord van dank aan de supporters die ons het gehele jaar door weer en wind gesteund hebben.

Tekst Sportclub’25 en Foto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

Foto’s van de wedstrijd klik op deze link.