Op een schitterende zondagmiddag, onder het genot van een lekker herfstzonnetje, mochten de elf van WDZ het opnemen tegen de mannen van Willem 1. Met de nog nare nasmaak van vorige week was het de taak aan WDZ om vandaag de drie punten in Bocholtz te houden. De ploeg van Willem 1 stond met ‘één gewonnen en één verloren wedstrijd met 3 punten achter WDZ. Het begin van de wedstrijd was zeer matig met weinig voetbal en veel balverlies aan beide kanten. De eerste doelpoging werd door de mannen van WDZ gecreëerd, door een goede snelle uitbraak over de zijkant wist Jop Bleijlevens de verdediging te passeren. Echter kwam, zoals zo vaak in de eerste helft, de eindpass net niet aan, waardoor er geen gevaar ontstond voor de sluitpost van Willem 1. Verder bleven de (doel)kansen aan beide kanten uit. Hierdoor werd met een 0-0 ruststand de kleedkamers opgezocht.

Om vandaag toch de drie punten te pakken, moest WDZ met een andere instelling de tweede helft ingaan. Helaas bleef het spelbeeld vergelijkbaar met de eerste helft, het positiespel was matig en het speltempo lag te laag. Alleen door standaardsituaties van Roy Flekken wist WDZ een paar keer gevaarlijk te worden. Tegelijkertijd zorgde de ploeg uit Maastricht er ook niet voor dat WDZ in de problemen kwam. Na 85 minuten spelen en een tussenstand van 0-0 klonk plots het eindsignaal van de scheidsrechter en ging WDZ met een ontevreden gevoel van het veld. Helaas werden er vandaag twee dure punten verspeeld.

Zondag 20 oktober  gaan de mannen op bezoek bij DBSV, het studententeam uit Maastricht, en hopen we weer op 3 punten!