Vier toppers uit Parkstad in actie op WK Wushu in Shanghai

 

 

Lisa Muresu en Tim Sastrowiardjo uit Heerlen en Erlin Geraedts uit Landgraaf nemen deel aan het WK Wushu in Shanghai, China dat van zaterdag 19 tot en met woensdag 23 oktober plaatsvindt. Ze worden begeleid door de Nederlandse Wushu bondscoach Loe Hoyer uit Heerlen. Loe Hoyer geldt als als dé vechtsportgoeroe van Limburg.

In Heerlen runde hij decennia lang Hoyer’s Gym: een sportschool voor Kick/Thaiboksen,Mixed Martial Arts, Sanda, Boksen, Grappling, Braziliaans Jiu Jitsu en Personal Training. Die school is inmiddels overgenomen door zijn zoon Danny Hoyer voormalig wereldkampioen Sanda. Loe Hoyer concentreert zich voor al op zijn Wushu Instituut.

Bij Wushu Instituut Hoyer in Heerlen, nationaal gerenommeerd vanwege haar talentontwikkeling, trainen sinds jaren ook Tim Sastrowiardjo en Erlin Geraedts en Lisa Muresu die in 2017 in China Wereldkampioen Wushu werd bij de jeugd.

Foto en Video opname’s Wushu Instituut Hoyer

Geef een reactie