Hoofdmenu

Wethouder Adriane Keulen ontvangt 1ste exemplaar Vasteloavend Gezet Heële

 

 

Vanmorgen werd in het gemeentehuis te hartje Heerlen het eerste exemplaar van de Vasteloavend Gezet ‘20 uitgereikt. Wethouder Adriane Keulen viel dit jaar de eer te beurt om het allereerste exemplaar van de oplage 2020 in ontvangst te nemen.

 

Allerhartelijk werd de delegatie van de Vasteloavend Gezet vanmorgen in het gemeentehuis ontvangen. Goed gemutst en uitermate vriendelijk zoals we haar kennen nam wethouder Adriane Keulen de eerste Gezet van dit jaar in ontvangst. Met een lekker ‘kopje koffie’ bij de hand werd de Gezet, nagenoeg direct, grondig doorgenomen.

Waarom dit jaar wethouder Keulen deze eer te beurt viel lag voor hand. Vorig jaar toog het Gezet team richting Heksenberg en reikte daar het eerste exemplaar aan prins Sam uit. Wethouder Keulen was ook toen van de partij en ondersteunde de feestelijke uitreiking uitermate hartelijk en enthousiast. Met die goede herinnering in gedachte was de keuze voor dit jaar snel gemaakt.

Met zowel de Limburgse als Heerlense vlag op de achtergrond reikte Nicole Bus wethouder Keulen het eerste (feestelijk verpakte) exemplaar uit. Voor de foto speciaal geflankeerd met ‘nummer2’ van de druk van dit jaar.

Vanaf vandaag zullen nagenoeg 40.000 exemplaren huis aan huis in de gehele stad verspreid worden. Voor al diegenen die daarop niet kunnen wachten biedt bijgaande ‘link’ uitkomst. Bezoek voor een ‘digitaal exemplaar’ van de Vastlaovend Gezet:« (Vorig nieuwsbericht)
(Volgend nieuwsbericht) »