Hoofdmenu

Goed voorbereid is het halve werk! Tweede parcoursverkenning bereidt de loper voor op de Parelloop op 15 maart 2020.

 

 

Het is bijna is het zover! De dag dat de wekenlange inspanningen omgezet gaan worden in een sportieve prestatie tijdens de Parelloop wedstrijd op 15 maart 2020. Natuurlijk wil je een mooie tijd neerzetten. Om je optimaal voor te bereiden op deze wedstrijd vindt op 1 maart een tweede en laatste parcoursverkenning plaats. Deelname aan de parcourstraining is gratis evenals de thee die na afloop wordt aangeboden.

 

Hoe, wat, waar?

Om 09.30 u. wordt verzameld op het Lindeplein. Voordat er daadwerkelijk wordt hardgelopen, vindt een gezamenlijke warming-up plaats die er voor zorgt dat je gemotiveerd en lekker warm van start kunt gaan. Je kunt in verschillende tempo’s lopen voor het parcours van 5 of 10 km. Als je niet goed weet in welke groep je mee kunt rennen, overleg je even met een van de trainers die aanwezig zijn.

De groepen worden begeleid door ervaren voorlopers die er voor zorgen dat er niet harder of langzamer wordt gelopen dan het afgesproken tempo. Het is tenslotte nog geen wedstrijd!

Omstreeks 10.00 uur start de parcourstraining vanaf de locatie waar ook de Parelloop start, aan het Lindeplein.

Deze parcoursverkenning is voor iedereen geschikt maar met name voor de beginnende hardloper die niet alleen het parcours leert kennen maar die hier ook kan testen hoe het met haar/zijn conditie is gesteld.

Neem voor meer informatie contact op met info@parelloop.nl

 (Volgend nieuwsbericht) »