Hoofdmenu

Werkzaamheden Wilhelminaberg

Dit is onderdeel van het IBA-expositiejaar. IBA gaat op de top een lichtkunstwerk realiseren en de gemeente Landgraaf gaat de top verder herinrichten. Ook wordt er nieuwe verlichting aanbracht langs de trap. Daarnaast worden de huidige schanskorven vervangen door een stalen profielen wand.

De werkzaamheden zullen naar verwachting ongeveer 4 maanden in beslag nemen. Omwonenden zullen door de aannemer nog apart worden geïnformeerd.Tijdens de werkzaamheden zullen zowel de top als de trap zoveel als mogelijk voor recreanten en sporters bereikbaar blijven.

Vanwege de werkzaamheden zal het soms onvermijdelijk zijn dat delen van de top en/of trap moeten worden afgesloten. Wij vragen uw begrip hiervoor. Vanzelfsprekend wordt tijdens de werkzaamheden rekening gehouden met de coronamaatregelen

Foto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno(Volgend nieuwsbericht) »