Met een ruime 6-0 overwinning op de O19 van FC Kerkrade-W sloot WDZ O19 de poulefase van de strijd om de KNVB beker af. Met drie keer winst en een doelsaldo van 16 voor en 1 tegen gaat de ploeg van trainer Ralph Schepers door naar de knock-out fase.

Al snel in de wedstrijd nam WDZ het heft in handen en zette veel druk op de tegenstander. In de 22e minuut was het raak met een droge schuiver in de lange hoek. Vlak voor rust werd de voorsprong verdubbeld.

In de tweede helft kwam de doelpuntmachine pas goed op gang. Na vijf minuten lag de bal weer in het net van de Kerkradenaren. Ruim een kwartier voor tijd was het in vijf minuten tijd drie keer raak en werd de eindstand van 6-0 bereikt.

Veel succes mannen in de volgende bekerronde.

Tekst en foto’s Huub Schepers

voor meer foto’s klik op deze link.

 

Geef een reactie