RKHBS F2 verliest na een enerverende en spannende wedstrijd de strijd om het kampioenschap.

De mannen van de Heerlerbaan moesten vanavond hun laatste wedstrijd van dit seizoen winnen om het kampioenschap mee naar huis te nemen. De zware uitwedstrijd tegen mede kampioenskandidaat Groene Ster F stond op het programma. De zenuwen stonden gespannen vlak voor de wedstrijd. En trainer Ramon gaf de laatste aanwijzingen. En daar was de strijd begonnen.

Maar het was Groene Ster dat een voorsprong nam 1 – 0 en even daarna was het zelfs 2 – 0. En wie dacht dat RKHBS de kopjes liet hangen had het mis. Gesteund door de vel vaders , moeders , opa`s en oma`s schakelde het team een tandje hoger en met succes het werd 2 – 1 . En bij deze stand gingen beide teams een glaasje fris drinken. Na de rust was het RKHBS dat volop in de aanval ging. De spanning steeg. En dan was daar de verlossende gelijkmaker 2 – 2. En de mouwen werden opgestroopt. Maar het geluk was niet aan de kant van RKHBS . Vlak voor tijd bij een uitval van Groene Ster scoorden zij de winnende treffer 3 – 2 en bleven de punten in Heerlerheide.

Het verdriet was bij alles wat RKHBS was erg groot, niet alleen huilende spelers en speelsters maar ook zagen we huilende moeders die hun kroost moesten troosten. Maar het team mag vol trots terug kijken op het afgelopen seizoen en zeker over de door hun voortreffelijk gespeelde wedstrijd van vandaag.

Geef een reactie