Hoofdmenu

Kennismakers: Lezing over Dyslexie

25 april 2019, van 19:30 tot 20:30 | HuB. Bibliotheek Kerkrade

Kosten: Gratis, wel even aanmelden

door Jan Lemmens

In zijn lezing deelt Jan zijn (levens)ervaring van iemand die op latere leeftijd – na 45 jaar – erachter komt dat hij dyslexie heeft.  Zijn verhaal gaat over het leven met deze ´blindenvlek´. Jan vertelt wat hem deze leerhandicap heeft gebracht.

Jan beantwoord vragen als:Wat dyslexie is en hoe zich het dyslectisch zijn bij hem toont? Waarom het 45 jaar heeft geduurd, voordat zich zijn dyslectisch zijn openbaarde en hoe dat gebeurde? Waarom dyslectici problemen hebben met het aanleren van vreemde talen?
Daarnaast vertelt hij dat dyslexie zich niet alleen openbaart in de taal, maar ook op allerlei andere manieren en over wat de talenten zijn van mensen met dyslexie.

Gratis toegankelijk, wel even aanmelden via info@bibliotheekkerkrade.nl of 045-763 05 20.

Foto Bibliotheek Kerkrade