Online marketingbureau Pure Minds lanceert nieuw video contentbureau Sunny Side Up

Per 5 oktober 2021 gaat Sunny Side Up van start als zelfstandig video contentbureau. Sunny Side Up maakt videocontent toegankelijk voor online marketingcampagnes van kleine en grote bedrijven in heel Nederland. De groeiende vraag naar kwalitatieve videocontent, dat betaalbaar is en op maat gemaakt, was de directe aanleiding om te starten met Sunny Side Up (www.sunnysideup.nl). Niet eerder was de behoefte aan treffend beeldmateriaal zo groot bij zowel grote als kleine bedrijven. Vooral op social mediakanalen en bedrijfswebsites ziet de bezoeker graag bewegend beeld. Het draagt bij om de betrokkenheid van de consument met een bedrijf te vergroten – iets waar veel bedrijven op inzetten binnen hun online marketingaanpak. Sunny Side Up beschikt over een ervaren team met content creators, waaronder een gecertificeerde drone-piloot, en richt zich op de Euregionale markt.

De afgelopen tijd heeft Sunny Side Up diverse succesvolle pilots gedraaid met bedrijfsvideo’s en testimonials voor onder meer Vista College, Park het Plateau, Boymans Natuursteen Granulaten en Bouwpartner Sieben. “Online telt iedere seconde. Een eerste indruk wordt al gemaakt binnen de eerste paar tellen. Met op maat gemaakte video’s en oprechte videocontent helpt Sunny Side Up merken onvergetelijk te maken voor de doelgroep,” zegt Sonny Sieben, eigenaar van Pure Minds en oprichter van Sunny Side Up (www.sunnysideup.nl).

Video contentbureau Sunny Side Up is opgericht als zelfstandige organisatie met als doel specifieke dienstverlening op het gebied van videoproducties optimaal te kunnen aanbieden. Door het specialistische karakter was het voor het Heerlense online marketingbureau Pure Minds een logische stap om deze vorm van contentcreatie in een afzonderlijke divisie onder te brengen.

Video contentbedrijf Sunny Side Up uit Heerlen helpt om bedrijven en merken op de kaart te zetten door middel van een goede videomarketingstrategie. Videocontent, die betaalbaar is en op maat gemaakt, dát is waar Sunny Side Up voor staat. Het team van ervaren videocontentspecialisten zorgt voor de optimale strategie en uitvoering van videoprojecten. Sunny Side Up creëert drone video’s, animatievideo’s, bedrijfsvideo’s en meer. Kijk voor meer informatie op www.sunnysideup.nl.

Pure Minds is een online marketingbureau gevestigd in Heerlen, met als expertises Search Engine Optimization (SEO), Search Engine Advertising (SEA), social content & advertising, data & analytics en e-mailmarketing. Of het nu gaat om exponentiële groei, meer bekendheid, klanten te verbinden of een meer geoliede marketingmachine te worden, Pure Minds bijt zich vast om online marketing uitdagingen aan te pakken. Kijk voor meer informatie op www.pureminds.nl.

Foto Sunny Side Up

 

Geef een reactie