Check tijdig uw reisdocumenten op geldigheid.

 

Als de voorgenomen versoepelingen van de coronamaatregelen doorgaan kunnen we deze zomer weer op vakantie.  Zorg er dan wel voor dat u een geldig reisdocument heeft. We adviseren u om nu al uw reisdocumenten te controleren op geldigheid. Is een document verlopen, of verloopt het binnenkort, dan is het belangrijk tijdig een afspraak te maken om deze te vervangen.

Door de coronamaatregelen kunnen er momenteel minder mensen toegelaten worden in het gemeentehuis, wat kan zorgen voor wachttijden. Als u hier te laat achter komt,  is een spoeddocument nodig. Het kost extra geld als u niet tijdig een nieuw reisdocument aanvraagt. Of als dit zelfs niet meer haalbaar is, moet er een nooddocument worden aangevraagd.

MAAK EEN AFSPRAAK. Voor het aanvragen van een paspoort moet u persoonlijk langsgaan bij de gemeente.
Daar worden met een speciaal apparaat uw vingerafdrukken gemaakt. Maak telefonisch (045-5448383) een afspraak. Kijk voor meer informatie op onze website

Foto®ParkstadActueel/Lucho Carreno