2,5 uur durende verbluffende pyroshow met een brute sound van Stahlzeit in de Rodahal in Kerkrade.

De succesvolle  en de compromisloze Duitse coverband Stahlzeit zette de Rodahal op vrijdagavond in ‘vuur en vlam’.  Het was buitengewoon spectaculair en adembenemend. De hitte en het vuur was tot achter in de Rodahal te voelen.  2100 bezoekers, waarvan veel uit Duitsland, kregen waar voor hun geld. Dat is Stahlzeit wel toe te vertrouwen. De stem en het optreden van frontman Heli Reißenweber komt dichtbij de frontman Till Lindemann van de spraakmakende band Rammstein. Reibenweber kon wel zijn tweelingbroer zijn. Het is Stahlzeit wederom gelukt om het hoogste doel te bereiken en een goede nadruk in Kerkrade achter te laten. Stahlzeit heeft ook deze keer bewezen dat ze de beste coverband in hun genre zijn.

Foto en Tekst: Peter Trompetter