Werkzaamheden aan het spoor tussen Heerlen en Aachen Hbf: Van zondagavond 2 april tot en met zondagavond 9 april vaker geen treinvervoer. Arriva bussen als alternatief

Vanavond 2 april starten werkzaamheden aan het spoor tussen Heerlen en Aken centrum. Ook de treinperrons in Herzogenrath worden komende week vernieuwd. De werkzaamheden vinden plaats tussen zondagavond 2 april en dinsdagochtend 4 april, En van vrijdagavond 7 april tot en met zondagavond 9 april. Bestaande aansluitingen kunnen niet worden gegarandeerd. Met name in de avonduren rijden er komende week tussen Heerlen en Aachen Hbf (RE18) vaker geen treinen. De NS zet Arriva bussen als alternatief in. Voor het vervoer met een vervangende bus heeft de reiziger een geldig vervoerbewijs nodig. Reizigers moeten rekening houden met een langere reistijd. En een aantal beperkingen. Zo is het niet mogelijk om een fiets mee te nemen in de bus.

Voor meer informatie: www.arriva.nl/limburg/reisinformatie/werk-aan-het-spoor.htm.

Foto: Lidia Carreno Photography