Chevremont is er in geslaagd om de kwartfinale van de beker te bereiken, door 4e divisie club EVV te verslaan met 2-1. Een knappe teamprestatie met een verdiende overwinning, al was het in de eindfase van de wedstrijd toch nog even billen dicht knijpen.
Chevremont maakte gedurende de hele eerste helft een gedreven indruk, er werd hart gewerkt voor elkaar, waardoor EVV moeite had met kansen creëren. Chevremont kon halverwege de 1e helft profiteren van een fout van de ingevallen doelman, Brian Jacobs was er als de kippen bij om 1-0 te maken. Niet veel later kon Thijmen van Iersel van ruim 20 meter aanleggen voor het schot, een geweldige pegel vloog zo de bovenhoek in, 2-0. Dit was tevens de ruststand.
Chevremont begon vervolgens ook goed aan de tweede helft en kreeg via opnieuw Thijmen van Iersel, een dot van kans. Ditmaal richtte in hij in vrije positie voor de goal, jammerlijk over het doel. Even later snelde Daniël Meijer langs zijn tegenstander, maar kwamen we net te kort om de bal in te tikken.
Halverwege de tweede helft namen de krachten langzaam wat af, EVV perste er dan vervolgens een waar slotoffensief uit. Het werd met nog een klein kwartiertje op de klok, in het zadel geholpen door een wat makkelijk gegeven penalty, 2-1. EVV drukte door, maar de boys van Chevremont deden er alles aan om de overwinning over de streep te trekken. Soms met kunst en vliegwerk, maar de volgende bekerronde is behaald. Chapeau!
In de kwartfinale staat de uitwedstrijd tegen sportclub25 op het programma, de ploeg uit Bocholtz staat momenteel ruim aan kop in de 2e klasse. Het beloofd dus een spannend potje te worden, voor een plaats in de halve finale van het bekertoernooi.