AANWINST: RICARDO GEURTS VOETBALT KOMEND SEIZOEN VOOR EHC

Eersteklasser EHC Hoensbroek krijgt komend seizoen versterking van aanvaller Ricardo Geurts. De ervaren aanvaller kwam na twee goede gesprekken met trainer-coach Eric van der Luer deze week tot een akkoord met EHC.

Met het vastleggen van de in Geleense wijk Lindenheuvel opgegroeide voetbalavonturier Ricardo Geurts voegt EHC scorend vermogen en veel ervaring toe aan de selectie. De altijd veelgevraagde Geurts is sinds jaar en dag zeer gewild in Nederlands en Belgisch Limburg voetballand. De pijlsnelle aanvaller was dan ook altijd een garant voor de nodige doelpunten. De viervoudige familie is inmiddels ook gerijpt tot een voorbeeldvoetballer in het team. De Geleender leeft en traint dan ook als een ervaren prof. Maar dan in het amateurvoetbal.

Vanwege een opleiding tot manager van sportlandgoed De Haamen in Beek kon de beweegmakelaar aangepaste sporten vooralsnog nog maar één keer per week trainen. Caesar en SVE klopten voor dit seizoen dan ook tevergeefs bij hem aan. Ricardo Geurts koos voor nieuw avontuur in Belgie. Meer specifiek K.V.C. Kesselt. De club uit Lanaken komt uit in de Derde provinciale A Limburg. In die klasse speelde de pijlsnelle, dribbelsterke, aanvaller eerder met Zutendaal. Bij Kesselt laat Geurts dit seizoen zien dat hij ook nog allesbehalve versleten is. Elf goals in twaalf duels spreken boekdelen.