RIP: Oprichter van voormalig taxibedrijf Brull overleden.

Lou Brull werd geboren op 18 juni 1936 en overleed op 10 april j.l.
Lou heeft samen met zijn vrouw Wies Brull “Taxi Brull”opgericht. Tot de grote klanten behoorden het regionaal Ziekenfonds en DSM. In het begin verzorgde Taxi Brull het ziekenvervoer van het gewezen Sint Jozef Hospitaal Kerkrade. Nadat hun zonen Frank en Michiel het bedrijf overnamen is hij met Wies gaan genieten. Hij was een pur sang zakenman en een levensgenieter. Als iemand genoten heeft van zijn leven was Lou en Wies het wel. Terecht, daar hebben beiden keihard voor gewerkt. “taxi Brull” was in begrip in de taxiwereld. Plotseling werd Lou getroffen door een hersenverbloeding en moest revalideren in de Hamboskliniek.
Hij heeft zijn laatste jaren in de Kapelhof doorgebracht en kon intens genieten van de kleine dingen. Lou was zeer geliefd in de taxi wereld.
Foto: Peter Trompetter Fotografie