Lebbis & Jansen na 17 jaar samen terug in het theater Cabaretduo brengt eerste gezamenlijke oudejaarsconference sinds 2006

Lebbis & Jansen zijn terug! Het cabaretduo, bestaande uit Hans Sibbel en Dolf Jansen, brengt 17 jaar na de laatste gezamenlijke oudejaarsconference de voorstelling Subliem. Dit werd maandagavond bekend gemaakt bij talkshow BEAU. Het duo bracht tussen 1989 en 2006 elk jaar een nieuwe oudejaarsconference en deelden in 2006 voor het laatst een podium. Subliem (Oudejaars 2023) is op woensdag 29 november 2023 te zien in Maastricht. Het najaar wordt, dankzij Lebbis maar zeker ook Jansen, subliem. De kaartverkoop is nu gestart.

Oudejaarsconference 2023
Subliem is de oudejaarsconference 2023 van Hans Sibbel, veelvuldig bekroond cabaretier en kinderboekenschrijver, en Dolf Jansen, liefhebber van rauwe groente en verdwalen. Voor Dolf wordt het zo ongeveer zijn 35e oudejaars, voor Hans is het een terugkeer naar zijn jeugdliefde. Subliem is in het najaar van 2023 ruim vier maanden lang te zien in de Nederlandse theaters.

Na 17 jaar samen terug op het podium
Tussen 1989 en 2006 bracht het cabaretduo elk jaar een nieuwe oudejaarsconference. In 2006 deden ze dit voor het laatst. Sindsdien hebben ze beiden succesvolle solocarrières: Jansen ging door met het maken van oudejaarsconferences, terwijl Lebbis zich richtte op solovoorstellingen. In december 2021 keerden ze eenmalig samen terug voor een korte video promo voor De Kleine Komedie in Amsterdam.
Met een ruim 4 maanden durende tournee, markeert Subliem na 17 jaar de terugkeer van het duo naar de theaters.

Praktische informatie
Subliem (Oudejaars 2023) van Lebbis & Jansen is op woensdag 29 november 2023 om 20.00 uur te zien in de Papyruszaal van Theater aan het Vrijthof. De kaartverkoop is gestart. Klik hier voor meer informatie en ticketprijzen.

Fotograaf: Mark Engelen
Tekst: Theater aan het Vrijthof