IT-consultancy bedrijf Etesian lanceert unieke sollicitatie experience

Etesian, specialist op het gebied van IT-consultancy, heeft een unieke sollicitatie experience gelanceerd die het traditionele sollicitatieproces op zijn kop zet. Met deze nieuwe methode kunnen IT-sollicitanten, naast de gewone sollicitatie, op vier nieuwe manieren solliciteren: op de fiets, op de ski’s, wandelend of door de werkgever bij hen thuis uit te nodigen voor een omgekeerd sollicitatiegesprek.

Op 12 mei 2023 lanceert Etesian, naast IT-dienstverlener ook een familie van gepassioneerde IT’ers, een geheel nieuwe sollicitatie experience voor werkzoekenden. Bij Etesian hoef je niet langer alleen maar op de ouderwetse manier te solliciteren. Naast solliciteren zoals we gewend zijn, biedt het bedrijf vier nieuwe manieren om te solliciteren, namelijk op de fiets, op ski’s, wandelend of zelfs bij jou thuis!

Etesian is van mening dat een sollicitatieprocedure anders kan en moet. Een sollicitatiegesprek waarbij je oog-in-oog staat met je potentiële werkgever is niet voor iedereen de beste manier om zichzelf te presenteren. Het bedrijf gelooft dat het belangrijk is om de sollicitant de vrijheid te geven om te solliciteren op een manier die bij hem of haar past. Net zoals je solliciteert naar een baan die bij je past.

Met deze unieke sollicitatie experience krijgen sollicitanten meer controle over hun sollicitatieproces en kunnen ze kiezen hoe ze zich willen presenteren aan hun potentiële werkgever. Zo kunnen ze tijdens een fietstocht met een van de directeuren hun vaardigheden en ervaringen op een relaxte manier delen. Tijdens een wandeling door het park of een andere door de sollicitant gekozen locatie vertellen kandidaten wie ze zijn in een voor hun ontspannen omgeving. Voor degenen die liever in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, biedt Etesian zelfs de mogelijkheid om de werkgever bij hen thuis te ontvangen. Gewoon aan de keukentafel en met een goede kop koffie erbij. En voor de avontuurlijke sollicitanten is er zelfs de optie om op ski’s te solliciteren!

Deze nieuwe sollicitatie experience past perfect bij de visie van Etesian. Als IT-familiebedrijf geloven zij dat persoonlijke aandacht en flexibiliteit belangrijk zijn in de relatie tussen werkgever en werknemer. Met deze vernieuwende manier van solliciteren biedt Etesian werkzoekenden de mogelijkheid om zichzelf op een unieke en persoonlijke manier te presenteren, wat kan resulteren in betere matches tussen de kandidaat, de werkgever en hun nieuwe functie.

Etesian nodigt iedereen uit om deze nieuwe sollicitatie experience te proberen en zichzelf op een unieke manier te presenteren. Solliciteren was nog nooit zo leuk en persoonlijk! Ga naar https://werkenbijetesian.nl/sollicitatie-experience/.

Over Etesian

In 2015 hebben Lars Schmitz en Sven Engels samen Etesian opgericht met als doel uit te groeien tot een middelgrote IT-dienstverlener. In Kerkrade begonnen als een kleine lokale IT-speler en in zeven jaar tijd uitgegroeid tot een graag geziene IT-partner in het zuiden en midden van het land met vestigingen in Amsterdam en Kerkrade. De komende periode wil Etesian doorgroeien naar een middelgrote speler zodat zij heel Nederland kunnen voorzien van hun expertise.

Tekst en foto: https://www.etesian.nl/