De geur van suikerspin en oliebollen, botsauto’s die tegen elkaar kletteren, jeugd die hun spierballen tonen op de boksbal om indruk te maken op de meisjes, drukte bij de grijpautomaten en heel veel neon verlichting… HET IS KERMIS!

De Pancratiusplein, de Bongerd, de Promenade en het Burgemeester van Grunsvenplein zijn de locaties waar de attracties en diverse eettentjes te vinden zijn. Met ruim 18 attracties kan zowel jong en oud zijn hart ophalen, van rustige mini-cars tot de G-Max Booster, plezier gegarandeerd voor groot & klein.

Openingstijden Kermis

De kermis is open vanaf vrijdag 9 juni om 16.00 uur. Op zaterdag en zondag vanaf 13.00 uur en op maandag t/m woensdag vanaf 14.00 uur. Van maandag t/m woensdag mogen de attracties ook al open vanaf 11.00 uur. De sluitingstijd is op vrijdag en zaterdag 01.00 uur en op de andere dagen 24.00 uur.

Op woensdag 14 juni is het familiedag met korting op de attracties.

 

Foto en Tekst: Daniel Frissen