Parkstad Actueel heeft een nieuwe blogschrijfster: Mary Peeters uit Heerlen

Hallo lezers van Parkstad Actueel. Onlangs werd mij gevraagd of ik interesse had om te gaan schrijven/bloggen voor PA. Na  hierover nagedacht te hebben heb ik besloten om ervoor te gaan. Dit is mijn eerste tekst:

Ik ben Mary Peeters. Sinds 2018 woon ik weer in Heerlen. Daarvoor woonde ik in Brunssum. Parkstad is mij niet onbekend. Mijn vriend, die helaas eind april 2023 is overleden, -gebruikte regelmatig de term ‘wanhopige optimist’ voor mij. Ondanks mijn levenslange depressie blijf ik altijd het positieve in de mensen zien. Ieder mens verdient het om van te houden. Door zelfliefde probeer ik een gezonde leefstijl aan te houden. Gezonde voeding gecombineerd met wandelen, sporten en yoga, muziek, dansen en zingen. Dit zijn de dingen die mij gelukkig maken. Maar ik hou ook van een frietje, pizza, biertje en af en toe een lekkere whiskey. De natuur is ook een levenslange inspiratiebron voor mij. Wandelingen door bos en heide, het liefst alleen, geven me rust. Ik kan me blijven verwonderen en verheugen over al het leven. De kleuren en geuren om mij heen. Elk seizoen heeft iets moois.

Mijn levensmotto is het dan ook om het positieve in de wereld te zien. Met mijn schrijfsels wil ik dat gaan belichten.

Foto: Joep Deumes Fotografie