Documentaireserie “Bonusmoeders in de spotlight” Een Steunbetuiging aan Vrouwen in Samengestelde Gezinnen

Bonusmoeders in de spotlight

Het is onze missie om vrouwen die deel uitmaken van een samengesteld gezin een hart onder de riem te steken. We zijn dan ook verheugd om onze missie voort te kunnen zetten en vrouwen te ondersteunen met de documentaireserie “Bonusmoeders in de spotlight”, die in samenwerking met Ranger Media Productions, Plusmama en Bonus-Moeders is ontwikkeld.

Zelf deel uitmakend van een samengesteld gezin begrijpen Irma Huis in ’t Veld en Liesbeth Kasperink, oprichtsters van de platformen plusmama en bonus-moeders, als geen ander dat het leven in een samengesteld gezin unieke uitdagingen met zich meebrengt. Liesbeth en Irma: “Dankzij onze samenwerking en medewerking van vijf inspirerende bonusmoeders uit Nederland hebben we een meeslepende documentaireserie gecreëerd die de stemmen en ervaringen van vrouwen in samengestelde gezinnen weerspiegelt en ze een gezicht geeft.”

Eerste aflevering
De serie bestaat uit 4 delen en het eerste deel is door aankoop via; plusmama.nl te zien. De afleveringen bieden een oprechte kijk op de persoonlijke dilemma’s en uitdagingen waarmee deze vrouwen worden geconfronteerd. De afleveringen kaarten verschillende onderwerpen aan die van groot belang zijn voor vrouwen in samengestelde gezinnen. Van het omgaan met een eigen kinderwens, de verdeling van de financiën en de uitdagingen van co-ouderschap, tot het navigeren door de complexiteit van de relatie met de biomoeder en kinderen, tot het weerleggen van dagelijkse vooroordelen tegenover bonusmoeders. De afleveringen geven ruimte voor openhartige gesprekken en emotionele verhalen.

Interesse?
Om ervoor te zorgen dat we alle afleveringen van deze belangrijke documentaireserie kunnen blijven produceren en verspreiden, zijn we op zoek naar gelijkgestemde partijen die geïnteresseerd zijn om hierin te investeren en hun naam te verbinden aan dit waardevolle initiatief. Als uw organisatie interesse heeft om betrokken te zijn bij dit veelbesproken onderwerp en de krachtige boodschap van solidariteit en steun te verspreiden, nodigen we u uit om contact met ons op te nemen. Alleen samen kunnen we een verschil maken en de stemmen van vrouwen in samengestelde gezinnen versterken. We kijken ernaar uit om dit belangrijke project met u te delen en samen de weg te effenen voor een meer inclusieve en ondersteunende samenleving!