Annemieke Meijer nieuwe algemeen directeur BouwPartner Sieben BV

V.l.n.r.: Wout Sieben en Annemieke Meijer

BouwPartner Sieben BV verwelkomt Annemieke Meijer als nieuwe algemeen directeur

Met ingang van 1 september 2023 is Annemieke Meijer aangewezen als de nieuwe algemeen directeur van Bouwpartner Sieben BV. Zij neemt het stokje en de dagelijkse leiding over van Wout Sieben, die zich als mede-aandeelhouder van Fenmax Holding BV gaat richten op diverse projecten binnen de holding. Annemieke Meijer zal de vestigingen in Roermond, Heerlen en Kerkrade aansturen en zal vanuit haar rol als algemeen directeur tevens toetreden tot het managementteam van Fenmax Holding BV.

Annemieke (46) heeft ruime ervaring in het aansturen van grote organisaties in diverse sectoren. Als manager staat ze bekend om haar optimisme, enthousiasme, energie en creativiteit. Haar focus ligt op het bieden van toegevoegde waarde aan de klant en het ontwikkelen en uitbreiden van de customer experience. “Klanten zijn steeds meer op zoek naar de onderscheidende waarde die leveranciers kunnen bieden”, aldus Annemieke. “Door mijn ervaring in veranderingsmanagement en customer service te koppelen aan de visie en kunde van ons personeel, gaan we onze customer experience nog verder uitbreiden. Dat we als Bouwpartner Sieben al een gevestigde naam zijn in Limburg, betekent immers niet dat we stil gaan zitten. Het tegendeel is zelfs waar!”

Annemieke Meijer volgt Wout Sieben (44) op als algemeen directeur. Wout stond sinds 2008 als vierde generatie aan het roer van Bouwpartner Sieben, een familiebedrijf dat in 1918 startte als kalkbranderij in Ubachsberg. In 2021 trad BouwPartner Sieben toe tot Fenmax Holding BV en is Wout als mede-aandeelhouder betrokken bij de aansturing van de holding. “Zowel vanuit Bouwpartner Sieben als vanuit Fenmax Holding BV zijn we erg verheugd over de komst van Annemieke”, vertelt Wout. “Het enthousiasme en de creativiteit spatten van Annemieke af. We zijn ervan overtuigd dat zij de klantbeleving en het vertrouwen die bij de naam Sieben horen nog verder kan uitbreiden. We zien uit naar een vruchtbare samenwerking.”

Over Bouwpartner Sieben BV

Bouwpartner Sieben BV is een toonaangevende leverancier van bouw- en afbouwmaterialen in Limburg. Het van origine familiebedrijf heeft vestigingen in Heerlen, Roermond en Kerkrade. Bouwpartner Sieben BV levert een breed assortiment aan producten en diensten voor zowel de professionele als de particuliere markt.

Over Fenmax Holding BV

Fenmax Holding BV is een holdingmaatschappij die meerdere handelsbedrijven in de bouwsector omvat. De groep bestaat uit Bouwpartner Sieben BV, BouwPartner Schutboom, Schutboom Timmerfabriek BV, BouwPartner Holten- Van de Wal BV en HSW Trading BV. Fenmax Holding BV heeft als doel om de marktpositie van de aangesloten bedrijven te versterken en te laten groeien.

Foto en Tekst: Sieben Roermond