Van der Biesen Reisbureau verhuist na 100 jaar naar bruisende locatie in Kerkrade

Biesentravel Kerkrade

Foto: V.L.N.R. Audrey Goosssens samen met haar vader Jo Vleugels op 28 november jl. voor het nieuwe reisbureau aan de Markt 21.

Na een bewogen periode van meer dan honderd jaar verhuisde het bekende reisbureau Van der Biesen van de Hoofdstraat 69-71 naar de Markt 21 in het hartje van Kerkrade. Daar werden op dinsdag 28 november jl. een eigentijds ingerichte locatie van reisbureau Van der Biesen geopend.

Op de nieuwe locatie werden belangstellenden door de toegankelijke reisadviseurs met open armen ontvangen en welgevraagd een duidelijk en een eerlijk reisadvies meegegeven. Audrey Goossens-Vleugels, die twee jaar geleden de functie van algemeen directeur van haar vader Jo Vleugels overnam is net zo ambitieus als hem. Ze laat weten dat ze zich op deze nieuwe locatie verheugd om klanten te ontvangen. Zoals gewend zich wil inzetten om iedereen een onbekommerde en onvergetelijke (droom) vakantie te bieden.

Foto en Tekst: Peter Trompetter Fotografie