Met trots kondigen JUDO & JIU JITSU verenigingen, Budosport Parkstad en Banzai Simpelveld, aan dat zij het felbegeerde JBN-keurmerk hebben ontvangen!

Foto: FB Budo sport Heerlen

Dit keurmerk is een erkenning voor de voortreffelijke kwaliteit en veiligheid binnen de club.
Het keurmerk onderstreept de inzet van beide verenigingen voor de hoogste standaarden binnen de Judo en Jiu Jitsu gemeenschap. Dat Nederland meer dan 750 verenigingen kent die aangesloten zijn bij de JBN en slechts 100 verenigingen het keurmerk mogen voeren, onderstreept de prestaties van Budosport Parkstad en Banzai Simpelveld.

Judo & Jiu Jitsu vereniging Budosport Parkstad en Banzai Simpelveld zijn samenwerkende verenigingen waar men verschillende sporten beoefenen kan zoals Judo en Jiu Jitsu. Om het JBN Keurmerk te verdienen, hebben Budosport Parkstad en Banzai Simpelveld zich gecommitteerd aan een reeks van essentiële kwaliteitseisen, die een solide basis vormen voor de veilige en professionele beoefening van Judo- en Jiu Jitsu binnen de verenigingen.

Het behalen van het JBN Keurmerk markeert niet alleen een mijlpaal voor Budosport Parkstad en Banzai Simpelveld, maar ook een geruststelling voor budoka’s en hun families dat zij deelnemen aan een vereniging die zich inzet voor hun veiligheid, welzijn en ontwikkeling.

Beide verenigingen kijken met vertrouwen naar de toekomst, vastbesloten om haar positie als een toonaangevende budovereniging in de regio te handhaven en een veilige en stimulerende omgeving te bieden waarin budoka’s kunnen gedijen en hun passie voor de sport kunnen voortzetten.

JBN afgevaardigde Walter van der Mast overhandigde het keurmerk aan Peter Vluggen 7e DAN Jiu Jitsu