Mis dit niet! Radius festival op Koningsdag in Maastricht!

Radius festival Maastricht koningsdag

Ben je een liefhebber van innovatieve en elektronische muziek? Dan mag je het Ra:dius Festival op Koningsdag niet missen! Dit festival, voortgebracht door Terra Nova, brengt een frisse wind in het zuiden door lokale en internationale talenten samen te brengen in de genres house, trance en techno. Als onderdeel van de bekende muziekscene in Maastricht, is Ra:dius Festival een fantastische toevoeging aan het festivallandschap.

Het festival vindt plaats op een unieke locatie, namelijk het industrieterrein rondom de ‘Gashouder’ in Maastricht. Hier komen de beste dj’s en producers samen om een onvergetelijke ervaring te creëren voor alle festivalgangers. De energie is voelbaar en de sfeer is ongeëvenaard.

Maar Ra:dius Festival is meer dan alleen een muziekfestival. Het is een beweging die de muziekscene nieuw leven inblaast en mensen verbindt door middel van muziek. Dus, ben jij klaar voor een ervaring vol dans, beats en goede vibes op Koningsdag? Mis Ra:dius Festival dan niet en stort je in een wereld vol elektronische klanken en innovatieve performances. Kom dansen, ontdekken en verbinden op dit unieke festival en laat jezelf onderdompelen in de magie van Ra:dius Festival!

Neem jij ook je vrienden mee naar Ra:dius? Bestel nu het nog kan online je tickets!

Tickets:
https://shop.eventix.io/21a16c85-7a9e-4f53-97c8-5b8f7a0bbe80/tickets?shop_code=ztf238a8&original_referer=https%3A%2F%2Fwww.radiusfestival.nl%2F

Algemene website:
https://www.radiusfestival.nl/