Foto: https://www.beekdaelen.nl/viering-5-jaar-beekdaelen-stapelgek-op-beekdaelen

JIS verwelkomt alle wandelaars op het wandelspektakel van Beekdaelen van 28 tot en met 31 mei.

Inschrijving en afstanden

De Avond-4-Daagse Beekdaelen is er weer en we hebben er veel zin in. Elke avond kunt u kiezen tussen een route van 6, 10 of 13 kilometer. Het vertrek- en eindpunt is het

JIS-gebouw, Burgemeester Pijlsstraat 1e 6365 CG te Schinnen.

U kunt voor de 6 km en de 10 km starten tussen 18:00 en 20.00 uur. Voor de 13 km kunt u starten tot 19.00 uur. Een drie/vierdagen pas kost € 5,75. Een dagkaart kost € 2,25, Voorinschrijven kan via de website; www.hetjis.nl.

U kunt ook elke avond aan de kassa een kaart kopen.

De routes

De wandelroutes worden ieder jaar vernieuwd en voeren door de mooie natuur van Schinnen en de andere dorpen van Beekdalen. De omgeving is om met volle teugen van te genieten en kenmerkt zich door de vele bossen en velden, beekjes en holle wegen.

De scholenstrijd

JIS verwelkomt de basisscholen van Amstenrade, Bingelrade, Merkelbeek, Oirsbeek, Schinnen en de Groep Putters in Beweging.

Zij gaan ook dit jaar weer de strijd aan voor de grootste en voor de origineelste school/groep. Het thema voor de scholen op de laatste wandeldag is ‘’Glitteren en schitteren in 5 JAAR BEEKDAELEN”.

Op de laatste avond krijgen de 4-dagen wandelaars hun medaille. De prijzen voor de grootste en voor de origineelste school worden uitgereikt.

Feestavond

We sluiten de 4-daagse af met een denderende feestavond samen met de band BIG JOE. Voor de kinderen hebben we een disco met DJ, springkussens, een stormbaan, een ballonnenclown en een smoothiefiets. Het wordt weer een groot feest!

De Avond-4-Daagse wordt georganiseerd door de Stichting JIS in samenwerking met de basisscholen geheel en alleen door vrijwilligers.

Wij heten u van harte welkom op onze Avond-4-Daagse 2024.

Info@hetjis.nl

Http://www.hetjis.nl