Maandag 2e pinksterdag in Kerkrade -West weer de jaarlijkse pinksterbraderie

Het was even spannend. Maandag 2e pinksterdag hebben we in Kerkrade -West weer onze jaarlijkse pinksterbraderie.ย  De organisatie is overgenomen en de winkeliersvereniging heeft keihard gewerkt om er op het laatste moment voor te zorgen dat de braderie doorgaat. Er is de hele dag live muziek door het poppodium dat georganiseerd is. Er zal ook horeca gelegenheid aanwezig zijn. Er is een carrousel voor de kinderen en diverse leuke kraampjes. Om 13.00u zal er een modeshow van Eef Kerkrade en dans optredens van Puur Lydia Creatief Centrum en Burlesqueschool Kerkrade zijn. We zijn blij dat we de markt in zo’n korte periode tot iets moois hebben kunnen maken. We zijn de gemeente Kerkrade dankbaar voor het meedenken en het op korte termijn verlenen van de vergunning. We hopen op veel bezoekers en mooi weer.
De markt is van 10.00u tot 17.00u aan de Akerstraat / Carboonplein Kerkrade- Westย  De organisatie is overgenomen en de winkeliersvereniging heeft keihard gewerkt om er op het laatste moment voor te zorgen dat de braderie doorgaat.
Er is de hele dag live muziek door het poppodium dat georganiseerd is. Er zal ook horeca gelegenheid aanwezig zijn. Er is een carrousel voor de kinderen en diverse leuke kraampjes. Om 13.00u zal er een modeshow van Eef Kerkrade en dans optredens van Puur Lydia Creatief Centrum en Burlesqueschool Kerkrade zijn. We zijn blij dat we de markt in zo’n korte periode tot iets moois hebben kunnen maken. We zijn de gemeente Kerkrade dankbaar voor het meedenken en het op korte termijn verlenen van de vergunning. We hopen op veel bezoekers en mooi weer. De markt is van 10.00u tot 17.00u aan de Akerstraat / Carboonplein Kerkrade- West
Tot dan!